OmegaGuard™ Minyak Ikan Tulen Berkepekatan Tinggi

OmegaGuard™ Minyak Ikan Tulen Berkepekatan Tinggi
OmegaGuardTM (90 kapsul / 30 hidangan)

Saranan penggunaan: 

Untuk dewasa sahaja. Ambil 3 kapsul sekali sehari selepas makan

SAYANGI KESIHATAN cintai detik kehidupan

SPEKTRUM LENGKAP ASID LEMAK PERLU OMEGA-3 DENGAN KETULENAN TINGGI ADALAH NUTRIEN YANG ANDA PERLUKAN UNTUK BADAN YANG KUAT DAN SIHAT.

Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang anda tidak boleh kurangkan – asid lemak penting omega-3, dimana tubuh anda tidak mampu hasilkan sendiri. Dua jenis utama adalah EPA dan DHA, penting untuk kesihatan manusia.*

Jom Dapatkan Produk Baik Ini
Cinch® Mixed Soy Protein Chocolate Shake
Tempah Sekarang
Anda Insha-Allah menikmati kesan baiknya

Keistimewaan Shaklee

Minyak Ikan Berpekatan Tinggi

OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

Penyulingan Molekul Berganda

Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuardTM menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PCBs dan lain-lain bahan cemar.

Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

Sahabat Laut

Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.
KKLIU 2469/2019 - Sah sehingga 31 Dis 2021 (Mukasurat 1/3)
MAL12015013NC

Share:

Translate

Hubungi Saya

Total Pageviews

Popular Posts

Blog Archive

Blog Archive

Recent Posts