Sustained Release Vita-C Plus™ menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.

Sustained Release Vita-C Plus™ (180 tablet / 180 hidangan)

Saranan penggunaan:

Untuk dewasa sahaja. Ambil 1 tablet sehari selepas makan.

VITAMIN

ALAMI SEMULA NIKMAT KESIHATAN. NUTRIEN YANG BETUL MEMAINKAN PERANAN PENTING UNTUK KESELURUHAN KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN.

Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. 

Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.*

JOM DAPATKAN

Cinch® Mixed Soy Protein Chocolate Shake
Tempah Sekarang
Insha-Allah Mujarab. Cubalah

TAHUKAH ANDA?

Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen.

Keistimewaan Shaklee

  • Sustained Release Vita-C Plus™  adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
  • Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
  • Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

Share:

Translate

Hubungi Saya

Total Pageviews

Popular Posts

Blog Archive

Blog Archive

Recent Posts